Brukerstøttesenter

E-post:
Passord:

E-post:

Kunnskapsbase: Epost
Hvilke e-post servere skal jeg benytte for å sende og motta e-post i Outlook og andre epostlesere?
Skriv en ny kommentar Dag Frode Aasnes på 18 August 2005 05:56 AM

Hvilke epost servere skal jeg benytte

Alle leverandører har forskjellig oppsett på epost, FrontOffice AS bruker det mest vanlige oppsettet.

• For inngående Pop3/Imap bruker man mail.dittdomene.no som epost server i din epost klient.
    (Du kan bruker med eller uten SSL i din tilkobling)

• For  utgående Smtp  bruker man smtp.dittdomene.no som epost server  din epost klient.
    På utgående epost server må man krysse av bruk samme brukernavn og passord ved inngående.
    På utgående epost server må man også spesifisere port : 587
    (Du kan bruker med eller uten SSL i din tilkobling)
(2130 stemme(r))
Denne artikkelen var til hjelp
Denne artikkelen var ikke til hjelp

Hos oss får din bedrift alle nødvendige internett relaterte tjenester.