GateWay

Har dere i dag egen epost server uten Antivirus og Spam-filter trenger dere FrontMail, all epost blir sendt igjennom en epost vaskemaskin før det blir videre formidlet videre til dem i renset format.

Vi undersøker all din inngående og utgående epost. Spam blir avvist før det når din epostserver, og reduserer belastningen på denne, samt at vi frigjør båndbredden for den belastningen spam gir. Vi stopper og fjerner trusler og angrep som kan komme via epost. Skulle din epostserver gå ned, vil vi ha sikkerhets kopi av all epost sendt i denne perioden, og automatisk videresende disse når din server er på lufta igjen.

Spam og virus utgjør et stort problem for mange virksomheter, som hver dag rammes av tusenvis skadelige og uønskede epostmeldinger. I dag utgjør Spam rundt 85-90 %, og virus omkring 1 % av all sendt epost. Med en ekstern epostsikkerhetsløsning fra FrontOffice slipper du å tenke på spam og virus, og kan fokusere på de områdene som gir verdi for virksomheten.

Ved å la all epost gå via en epost server, stopper vi virus og spam i din bedrifts epost, uten behov for investeringer eller egen IT-kompetanse. I stedet tegner dere et epost abonnement med virus og spam kontroll og nå med FrontMail support til en fast månedspris. Det er både billigere og sikrere.

Beskrivelse Basic Standard Business Enterprise
Ant. konti: 1-9 10-20 21-50 51-99
Trafikk i GB pr. måned 10GB 20GB 30GB 50GB
Anti-virus og Spam filter Ja Ja Ja Ja
Inklusiv FrontMail ®
Ja Ja Ja Ja
Etablering
0,- 0,- 0,- 0,-
Månedspris 75,- 145,- 495,- 990,-
 Kjøp

Outbreak Protection
Vår epost tjeneste bruker sanntid beskyttelse. Les mer om Outbreak Protection / Zero-Hour-beskyttelse

FrontMail
FrontOffice tilbyr FrontMail løsningen sammen med vår gateway. Les mer om FrontMail.