Mdaemon GruppeVare

Gruppevare er programvare som skal fremme samarbeid og kommunikasjon. Vanlige funksjoner i slik programvare er epost, felleskalender, delte adressebøker, arbeidsflyt-løsninger.

Outlook Connector for MDaemon ® Messaging Server åpner opp Groupware samarbeid funksjonene i Microsoft Outlook til små og mellomstore bedrifter ved å bruke MDaemon som e-serveren. Med Outlook Connector for MDaemon kan du holde kontakten med ansatte, kolleger, kunder og leverandører ved å dele Outlook epost, kalender med ledig / opptatt planlegging, adressebok, distribusjonslister, oppgaver, notater og mer.

Som med MDaemon, er Outlook Connector laget for bedrifter med liten eller ingen profesjonell IT-support. Sin enkelhet, økonomi og omfattende funksjoner gjør Outlook Connector for MDaemon anerkjent måte å bruke Outlooks gruppevare samarbeidsverktøy på en liten til mellomstor bedrift budsjett.

Alt-N Technologies 'MDaemon Messaging Server gir enestående gruppevare og samarbeid funksjonalitet når parret med Outlook Connector. Det gjør profesjonell kvalitet gruppevare samarbeid har tilgjengelig for budsjett-tenkende små til mellomstore bedrifter med eller uten IT-personell. Den delte informasjonen er også tilgjengelig for on-the-go brukerne gjennom gruppevare samarbeidsfunksjonene i MDaemon er webmail klient, WorldClient.

 

Del Outlook-mapper
  Alle Outlook personlige mapper som kontakter, kalender, oppgaver og notater kan deles med andre Gruppevare brukere.

Bruker-konfigurert tillatelser
  Hver bruker har full kontroll over hvilke mapper du vil dele med andre individer eller grupper

Enkel administrasjon
  Gruppevare er enkel å installere og administrere. Det krever ingen spesiell kompetanse eller opplæring.

Automatiske oppdateringer
  Gruppevare automatisk og transparent oppdaterer seg selv når en nyere versjon er installert på MDaemon serveren.


Synkronisering planlegging
  Lar deg konfigurere en synkroniserings tidsplan for individuell delte mapper med ikke-mail innhold.


Se Outlook-kalenderen i WorldClient
  Lar deg bruke WorldClient å vise elementer på Outlook-kalenderen fra hvor som helst i verden.