RSS Feed
Nyheter
Aug
19
WordPress 4.6 oppdatering
Skriv en ny kommentar Dag Frode Aasnes på 19 August 2016 07:30 AM

 

 

 

 

 

 

WordPress 4.6 er nå tilgjengelig. Her er det en del flotte nyhet og vi anbefaler å oppgradere til siste versjon straks.

  • Streamlined Updates: Jobb vider på samme side når du gjør endringer

  • Native Fonts: Bruker nå maskinens interne fonter slik at skjerm oppdateringer går raskere.

  • Editor Improvements: Wp editot har fått forbedringer

  • Under The Hood: Mange nye interne funksjoner

Help Desk Software by Kayako www.frontoffice.no/support/index.php?