Sep
30
FrontSMS Endring
Skriv en ny kommentar Dag Frode Aasnes på 30 September 2016 06:32 AM

Vi har i dag utført en endring på FrontSMS beregning grunnlag.

I stedet for å spesifiser et fast antall på forbrukt SMS bruker vi nå det reelle poeng systemet til teleoperatørene.

Eks 1 SMS til TeliaSonera  koster 0,8 * SMS kost (0,75) = 0.6,- pr. sms. Før var dette regnestykket 1,0 * SMS kost (0,75) = 0,75- pr. sms

Sending til forskjellige operatører i Norge og forskjellige land kan da spesifiseres nøyaktig da hver teleoperatør har forskjellige poeng på utsending av SMS. Utsending vil alltid sendes via den billigste SMS operatøren.

Chess Communications AS  0,8
 Com4  0,8
 ICE  0,8
 Jernbaneverket  0,8
 Lycamobile  0,8
 Mobile Norway (Network Norway)  1,0
 NetCom (TeliaSonera)  0,8
 TDC Mobile  0,8
 Tele2  1,5
Telenor 1,5
Teletopia 0,8
Ventelo 0,8
Ventelo Norge AS 1,5