Dec
14
FrontSMS markedsføring
Skriv en ny kommentar Dag Frode Aasnes på 14 December 2017 11:19 AM
Her er 10 uimotståelige grunner til å integrere SMS-markedsføring i din neste markedsføringskampanje:

1. Det er rimelig
  2. FrontSMS er nå du vil ha budskapet ditt ut kjapt og enkelt. Og det beste av alt: Hele 95 % av meldingene dine åpnes innen fem minutter.
  3. Den har høy avkastning.
  4. Det er øyeblikkelig.
  5. Med FrontSMS får du en komplett SMS-tjeneste med ditt eget kodeord (feks et firma- eller produktnavn).
  6. Ønsker du å kunne konvertere Epost til SMS via ditt vanlige epost system ?
  7. Tilby dine kunder å motta en SMS-melding når et oppdrag er utført.
  8. Har du en Server som sender alarm melding (epost), få alarmen på SMS
  9. Ønsker du å send masse tilbud til dine kunder på SMS, er det like enkelt som å sende epost.
  10. Det kreves ingen installasjon/konfigurering  av programvare uansett hvilken system du bruker.

Kommentarer (0)