VPS - Virtuell Privat Server

Med en Virtuell Privat Server  fra FrontOffice får du den samme friheten, kontrollen og stabiliteten som ved en dedikert server, til en brøkdel av hva en dedikert server koster!

Dedikert ressurs tilgang
Tradisjonelle webhotell og Virtuell Privat Server  (VPS) instanser deler ressurser med andre. Med en Virtuell Privat Server  (VPS) fra FrontOffice er du garantert en dedikert ressurstilgang.

Kostnadseffektivt
Kapasiteten på en VPS kan du når som helst øke eller redusere, slik at du kun betaler for ressursene du benytter, verken mer eller mindre.

Ingen investeringer
En VPS har ingen oppstart avgift, krever ingen investeringer i hardware, og dersom du ønsker å benytte et annet operativsystem en de som er nevnt her kan vi også installere det for deg.


  Linux Virtuell Privat Server 

Linux hosting tilbys på flere os som eksempel Ubuntu, Debian, Fedora og CentOS. LAMP hosting – Linux, Apache, MySQL og PHP er noe som er svært ettertraktet blant programmerere og web utviklere som søker stabile server miljø med høy tilgjenglighet. Linux og majoriteten av tilhørende applikasjoner er open source programvare, noe som gir et fordelaktig og kostnadseffektivt prisbilde.


  Windows Virtuell Privat Server 

Et Windows operativsystem gir Dem som kunde muligheten til å bruke komponenter og funksjoner som ASP, ASP, NET og MS SQL og Access eller Apache, PHP og MySql og ikke minst alle andre windows applikasjoner. Tilkoblingen til en Windows server skjer via terminal services RPD, noe som under forenkler system konfigurasjonen og administrasjon.


Viktige fordeler av Virtuell Privat Server  fra FrontOffice

 • FrontOffice's virtuelle servere med VMware ESX inkludert ditt eget OS (Windows eller Linux)
      - De fleste VPS servere "deler" operativsystem mellom flere kunder.
   
 • Våre virtuelle servere lagrer dataene på en SAN-basert lagring med enterprise-klassen redundans
      - De fleste VPS servere bruker mindre pålitelige lokale disker for lagring av data.
   
 • Våre virtuelle servere inkluderer garanterte mengder av CPU, RAM og SAN-lagring
      - Mange VPS verter "deler" hardware ressurser mellom flere kunder

Managed / Unmanaged server

 • Managed driftsløsning:
  Som standard leveres våre virtuelle server med unmanaged driftsløsning, men kan også levers som managed driftsløsning. Med en managed driftsløsning er det FrontOffice som står for den daglige driften og oppdateringer. Vi aktivere firewall med IDS/ISP funksjonalitet og installerer overvåkings verktøy. Du vil ikke motta administrator tilgang til maskinen, da det er vi som står for driften.
   
 • Unmanaged driftsløsning:
  Med en slik løsningl vil du få full administrator-tilgang til serveren, men det er også dere til gjengjeld som står for den daglige driften og har oppdateringsansvaret på serveren. FrontOffice kan dog bistå dere med teknisk kompantanse, mot at dette faktureres på timesbasis.

Vi vet alle at i dag for bedrifter er målet er å håndtere alle aspekter av sine omgivelser, og dermed å ha en dedikert OS forekomst blir avgjørende, noe som er særlig tilfelle for selskaper som er avhengige av deres underliggende plattform for transaksjoner og inntekter, og må oppnå visse regelverk og etterlevelse sertifiseringer rundt deres teknologiske infrastrukturen ville kreve dem for å ha full kontroll over det underliggende operativsystemet.

Det er her Virtuell Server løsning fra FrontOffice vil gi deg mer fleksibilitet, sikkerhet og redundant SAN-basert lagring i forhold til typiske Virtuell Privat Server løsning tilgjengelig hyllevare på markedet i dag.