Webhotell med servere i Norge for din hjemmeside

For å gjøre websidene dine tilgjengelig for omverden 24 timer i døgnet, 365 dager i året, er du avhengig av en webserver som er konstant tilknyttet Internett. Et webhotell består av lagringsplass for websider på en webserver og en epost tjeneste. Prisen avhenger i all hovedsak av hvor mange epost kontoer du har behov for.

Felles for våre linux webhotell en unik plassutnyttelse. På våre linux hotell betaler du bare for lagringsplassen og den kan du bruke til akkurat det som måtte passe deg.

Med et linux webhotell hos oss, så kan opprette så mange epost adresser på ditt domene som du ønsker. Lag 100 epost kontoer til kolleger og slekt – eller vær litt egoistisk og bruk all plassen på deg selv!

Du trenger aldri å være redd for at lagringsplassen skal gå full. Når du har brukt 80 % av ditt linux webhotell varsler vi deg, og når plassen er full utvider vi den for deg automatisk. Du trenger aldri mer å bekymre deg for fulle innbokser.  


 

  Linux webhotell     

Webhotell på Linux server

Webhotell på Linux tilbys med LAMP hosting – Linux, Apache, MySQL og PHP er noe som er svært ettertraktet blant programmerere og webutviklere som søker et stabilt servermiljø med høy tilgjenglighet. Linux og majoriteten av tilhørende applikasjoner er open source programvare, noe som gir et fordelaktig og kostnadseffektivt prisbilde. Våre webhotell leveres med Cpanel kontroll panel.

  Windows webhotell  

Webhotell på Windows server

På våre Windows webhotell gir vi Dem som kunde muligheten til å bruke komponenter og funksjoner som ASP, ASP, NET og MS SQL og Access eller Apache, PHP og MySql. Du har samme mulighetene som på våre billig webhotell plus mye mer. Eksempel vår egen FrontMail løsning, Les mer om FrontMail.